Formació per a professionals

El Centre Joan Rivière en psicologia i gènere ofereix cursos que van orientats a professionals, tant de dins com fora de la universitat, especialment cap als i les professionals interessats/des en introduir-se en la perspectiva de gènere o que treballen en relacions abusives i violència de gènere.

Els cursos, formacions i tallers oferts, que tenen una durada mínima de 5 hores, són:

  • Enfocament de gènere en salut per a l’abordatge de problemàtiques socials actuals: formació orientada a desenvolupar les teories de gènere en relació a la salut per tal d'empoderar els i les professionals per poder atendre i intervenir d'un forma més integral, inclusiva i igualitària.
  • Intervenció psicosocial en relacions abusives i violències de gènere: formació orientada a comprendre el fenomen de les violències de gènere i el seu lligam amb la construcció de relacions amoroses i de relacions de poder de gènere. En la formació, també es facilitaran pautes i recursos per a la intervenció.
  • Discriminacions, tractes vexatoris i violències de gènere en entorns laborals: assetjament sexual, per raó de gènere i per orientació sexual. Formació orientada a comprendre les violències de gènere en l'àmbit laboral, donar claus i recursos per la seva detecció i prevenció i generar eines per la intervenció.

Aquesta oferta es va actualitzant. També es poden sol•licitar cursos a demanda, sempre i quan estiguin dins l'àmbit de coneixement del Centre Joan rivière en psicologia i gènere.

Els preus de les formacions per a personal de fora de la Universitat Autònoma de Barcelona són de 75-100 euros bruts l'hora de formació impartida (inclou materials).

Vols sol·licitar un curs?

Campus d'excel·lència internacional U A B