Préstecs d'Instruments d'Avaluació Psicològica

La facultat de psicologia disposa d'una col·lecció d'instruments d'avaluació psicològica a disposició dels membres de la facultat. Al catàleg trobareu test de diverses temàtiques com ara Intel·ligència i Desenvolupament, Funcions cognitives, Aptituds lingüístiques, ansietat i depressió, etc. Tingueu en compte que podreu efectuar la reserva de qualsevol instrument d'avaluació psicològica només si aquest es troba en estat de préstec. Qualsevol dubte que tingueu sobre el servei de préstec, envieu-nos un correu a piap@uab.cat, o al 93 581 28 73.

> Accés al catàleg del PIAP. 

Recordem que el nom d'usuari és el vostre NIU/NIA, m'entres que la contrasenya és el vostre DNI sense lletra (alumnes estrangers, la contrasenya serà el NIA sencer). Igualment, us aconsellem que una vegada hàgiu entrat, canviïs la contrasenya a través de l'opció "editar".

Normativa del préstec (aprovada el 19/12/2011). 

Aquí trobareu tota la informació sobre el procés de préstec, nombre total de test que podeu agafar, durada, o sancions en cas d'efectuar el retorn del instrument d'avaluació fora de termini.

ATENCIÓ: Alumnes Psicometria en pràctiques, heu d´anar a CITA PRÈVIA (només disponible durant el primer semestre del curs).

 

Campus d'excel·lència internacional U A B