Guies d'ús de programari i material

Aquí trobareu algunes guies d'ús de programari i d'alguns dels materials dels que disposem (us recomanem que visiteu periòdicament aquesta plana ja que estem elaborant més guies i les anirem penjant prograssivament):

BIOPAC: Informació sobre el conjunt d'eines que comformen el BIOPAC. També en PDF.

Mendeley: Guia molt pràctica per a inciar-se en la utilització d'aquest programa. També disponible en PDF.

Moodle Avançat: Guia de Moodle avançat, material utilitzat per fer la sessió de formació en PDF.

+ Pantalles tàctils Wacom: Guia d'ús de les pantalles tàctils Wacom que trobareu en algunes aules de la facultat. Guia ús Wacom. També en PDF.

Prezi: A diferència d'altres programes de presentacions, Prezi no realitza presentacions lineals, sinó que ofereix la possibilitat de fer mapes d'idees a través dels quals flueix la presentació. A continuació, adjuntem una guia d'ús del programa en PDF.

Scrivener: Scrivener és una eina pensada per facilitar l'escriptura de textos de gran volum, com poden ser articles científics, tesis doctorals, etc. Compta amb nombroses funcionalitats que permeten una organització del material i una escriptura fluïda i eficient. Des de l'ESID hem elaborat una guia d'us d'aquest programa per tal de facilitar-vos la iniciació, i un vídeo tutorial que trobareu en aquest enllaç.

ZoteroGuia d'instal·lació i petit manual d'ús. També en PDF.

+ Nebula: manual destinat a totes aquelles persones que s'inicien en aquesta plataforma online. Descarrega'l en PDF.

MRT: manual d'ús sobre el programa MRT, el qual ens permet crear, gestionar i analitzar respostes d'exàmens d'opció múltiple. Descarrega'l en PDF. Per altra banda, podeu descarregar els següents arxius complementaris:

+ Eines de col·laboració Google: Disponible en PDF.

Campus d'excel·lència internacional U A B