Cloenda del 25è aniversari de la Facultat de Ciències de l’Educació

L'octubre de 1992 va néixer la Facultat de Ciències de l’Educació a la UAB, resultat de la fusió de l’Escola Universitària de Mestres de Sant Cugat i la Secció de Ciències de l’Educació de la Facultat de Filosofia i Lletres. Per suggeriment del Ministeri d’Educació, diverses universitats es van plantejar agrupar tots els estudis relatius al camp de l’educació a una sola facultat. Actualment, imparteix els graus en Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social, Pedagogia i els màsters en Psicopedagogia i en Recerca en Educació.

El dilluns, 30 d’octubre s'ha fet l’acte de clausura de la celebració dels 25 anys de la Facultat de Ciències de l’Educació, una trobada festiva per a totes les persones que han passat per la facultat des de la seva creació. La jornada s’ha iniciat a les 12 h. amb música i la projecció de vídeos sobre el 25è aniversari.

A continuació s'ha dipositat en un forat al terra una "càpsula del temps" missatges i documents, testimonis dels 25 anys d'existència de la facultat. A continuació, s'ha descobert el monòlit de pedra, obra de Jaume Barrera, que commemora l'aniversari. La peça incorpora unes frases gravades al lateral. L' autor de la peça ha explicat que simbolitza el pas del temps i tot allò que va sedimentant en les persones amb el decurs dels anys.

Autor: 
Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
Expedient: 
844
Data: 
30 octubre, 2017
Publicació: 
divendres, 3 novembre, 2017
Durada: 
36 min

Campus d'excel·lència internacional U A B