Inauguració del curs acadèmic 2010-2011 de la Facultat de Ciències de l'Educació

Presentació de l'acte a càrrec de la Dra. Rosa Maria Pujol, degana de la Facultat de Ciències de l'Educació.
Lliçó inaugural "La química també s'amaga en la cuina" a càrrec del Sr. Pere Castells, responsable del Departament d'Investigació Gastronòmica i científica de la Fundació Alícia.
Paraules de la Mgfca. Dra. Ana Ripoll Aracil, Rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Monday, 18 October, 2010. Durada: 62 min. Ref: 467.00


Inauguració del curs acadèmic 2009-2010 de la Facultat de Ciències de l’Educació

Presentació a càrrec de la Dra. Rosa Maria Pujol, Degana de la Facultat de Ciències de l'Educació. Conferència inaugural "L'aventura del coneixement" a càrrec del Dr. Ramon Maria Nogués, catedràtic de la Unitat d'Antropologia Biològica de la Facultat de Biociències. Paraules de la Dra. Mercedes Unzeta, Vicerectora de Relacions Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Tuesday, 13 October, 2009. Durada: 64 min. Ref: 435.00


Inauguració del curs acadèmic 2008-2009 de la Facultat de Ciències de l’Educació

Hi van participar:

Presentació i paraules del Dr. Joan Carbonell, Rector d'Estudiants i de Cultura i del Dr. Màrius Martínez, Degà de la Facultat de Ciències de l'Educació.

Taula rodona amb la participació del Sr. Jaume Cela, Director del CEIP Bellaterra, el Sr. Jordi Sànchez, Director de la Fundació Jaume Bofill i la Sra. Gemma Tribó, exdegana i professora de Didàctica de les Ciències Socials de la UB. En aquest acte es van lliurar un obsequi al professorat que es van jubilar i de manera simbòlica els premis extraodinaris als alumnes de cada titulació.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
. Durada: 113 min. Ref:


Inauguració del curs acadèmic 2007-2008 Facultat de Ciències de l’Educació

Inauguració del curs acadèmic 2007-2008 de la Facultat de Ciències de l’Educació. Lliçó inaugural "Educació i Computació" a càrrec de Vicent Partal, Director de Vilaweb. Entrega de premis extraordinaris als alumnes Entrega de regals al professorat que es jubila. Discurs inaugural del Dr. Màrius Martínez, degà de la Facultat de Ciències de l'Educació i la Dra. Anna Cros, Vicerrectora d’Afers Institucionals. Paraules del Dr. Jordi Deulofeu, vicedegà d’Ordenacio Acadèmica-Postgrau

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Friday, 5 October, 2007. Durada: 75 min. Ref: 360.00


Escultura commemorativa 25 anys de lacreació Facultat de Ciències de l'Educació

El 22 de febrer del 2020 va fer 3 anys que es va col·locar l'escultura que commemora els 25 anys de la creació de la Facultat de Ciències de l'Educació. El professor Jaume Barrera va ser l'artista encarregat de la realització de l'escultura. Un símbol de l'experiència vital d'aquests 25 anys de Facultat.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Monday, 30 March, 2020. Durada: 3 min. Ref: 805.00


Sessió inaugural del Màster Content and Language Integrated Learning

El grup de recerca LLETRA-LED juntament amb el Master's Degree in Teacher Development for Foreign Language Education and Content and Language Integrated Learning (CLIL) es complauen a compartir amb vosaltres l’acte de reconeixement de la tasca formadora desenvolupada per Mª José Lobo Vírseda del Departament de Didàctica de la LLengua i de la Literatura de la Facultat de Ciències de l'Educació (UAB)

Lliçó magistral
“I really want to be a CLIL teacher”

Cerimònia de lliurament dels Diplomes de Menció Honorífica i Matrícula d’Honor del Master's Degree in Teacher Development for Foreign Language Education and Content and Language Integrated Learning (CLIL) i Postgraduate Certificate in CLIL, edicions 2017-18 i 2018-19.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Friday, 22 November, 2019. Durada: 115 min. Ref: 944.00


VIII Cerimonia de lliurament de títols de doctor/a i de premis extraordinaris de doctorat

Benvinguda i presentació a càrrec de la Dra. Victòria Nogués, secretària acadèmica de l'Escola de Doctorat.

Presentació de la Xarxa Alumni UAB a càrrec de la Dra. Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat de la UAB.

Paraules del Dr. Armand Sánchez, Director de l'Escola de Doctorat i vicerector de Recerca de Transferència de la UAB.

Paraules del Sr. Tirso Gràcia, membre del Consell Social de la UAB.

Paraules de la Dra. Margarita Arboix, rectora de la UAB.

Ponència "Desmuntant el LEGO: A la cerca d'una cura per les malalties neurodegeneratives" a càrrec del Dr. Salvador Ventura, catedràtic del departament de Bioquímica i Biologia Molecular i director de l’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB) de la UAB.

Lliurament dels Premis Extraordinaris de Doctorat.

Actuació del Cor de la UAB

Paraules en representació dels doctors/es que reben el premi extraordinari o el títol de doctor a càrrec del Dr. Daniel Fernández, premi extraordinari de Doctorat del Programa en Filologia Espanyola.

Lliurament dels títols de doctor i de doctora.

Gaudeamus Igitur, a càrrec del Cor de la UAB.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Friday, 22 November, 2019. Durada: 107 min. Ref: 957.00


Inauguració del curs acadèmic de la Facultat de Filosofia i Lletres 2019-2020

Inauguració Curs 2019-20 Facultat de Filosofia i Lletres.

Va obrir l’acte el Dr. Joan Carbonell, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Paraules del Dr. Albert Pèlachs, secretari de la Facultat de Filosofia i Lletres, que va llegir la memòria de la Facultat corresponent al curs 2018-2029.

Lliçó inaugural “(Tres) anècdotes per reflexionar sobre l’art contemporani” del Sr. Ferran Barenblit, director del MACBA. Presentació a càrrec de la Dra. Jèssica Jaques, professora de l’Àrea d’Estètica i de Teoria de les Arts.

Lliurament de distincions “Ad studia humanitatis fovenda“ al Sr. Josep Madorell, gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística i al Dr. Josep Santaló, catedràtic de l’Àrea de Biologia Cel·lular.

Cloenda de l’acte a càrrec del Dr. Joan Carbonell i del Dr. Carlos Sánchez, Vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Wednesday, 6 November, 2019. Durada: 125 min. Ref: 954.00


Inauguració del curs acadèmic 2019-2020 de la Facultat de Ciències de l'Educació

Inauguració del curs acadèmic 2019-2020 de la Facultat de Ciències de l'Educació. La filòloga Glòria Bordons, catedràtica de filologia catalana del Departament d'Educació Lingüística i Literària de la UB, pronunciarà la classe inaugural del curs, titulada "Joan Brossa o la necessitat d'una aportació humana creadora". L' acte comptarà amb les intervencions institucionals del Sr. Armand Sánchez, vicerector de Recerca i de Transferència; Joaquín Gairín, degà de la Facultat de Ciències de l'Educació i Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola del Vallès.

 

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Friday, 4 October, 2019. Durada: 81 min. Ref: 943.00


Projectes d’innovació 2018

La convocatòria d’ajuts de la Facultat de Ciències de l’Educació per projectes d’innovació a les assignatures dels graus és una aposta per a la millora de la qualitat docent. Els principis que es valoren per a la innovació és la interdisciplinarietat, ús de metodologies participatives i innovadores, l’elaboració de materials i recursos, l’avaluació per competències, entre d’altres. El vídeo mostra un recull dels projectes finançats en curs durant el curs 2018-19.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
Thursday, 12 September, 2019. Durada: 9 min. Ref: 942.00


Pages

Campus d'excel·lència internacional U A B