Basket Beat. Una experiència per a l’educació del temps del lleure

El vídeo és una petita mostra del taller de Basket Beat dinamitzat per Josep Mª Aragay amb l’alumnat de quart curs d’Educació Social de la Facultat de Ciències de l'Educació, UAB. (Curs 2019/20) L’experiència forma part de l’assignatura d’Educació del temps lliure per a nens i joves, impartida per Paloma Valdivia i Maria Prat.

Autor: Servei Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
divendres, 3 abril, 2020. Durada: 5 min. Ref: 963.00


La festa del dibuix. Un projecte d'Aprenentatge i Servei. 3ª edició

La festa del dibuix és un projecte d’Aprenentatge i Servei que hem desenvolupat a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. Aquest projecte ha consistit en el disseny i conducció de 9 tallers de dibuix per part de les estudiants de 4t curs del Grau d’Educació Primària, dins de l’assignatura: Innovació Didàctica de les Arts Visuals. Aquests tallers han estat pensats i s’han portat a terme amb els nens i nenes de l’Escola Bellaterra. Han participat 6 classes: 2 de 2n, 2 de 4art i 2 de 6è; durant un matí han vingut a la Facultat a gaudir de les experiències que el dibuis i els espais de creació artística els hi ofereixen: espais de llibertat amb seguretat. Professora responsable: Mar Morón

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dijous, 28 novembre, 2019. Durada: 8 min. Ref: 951.00


Transnatura 2019/2020 - 3ª edició. Grau d’Educació Primària

La natura com a font d’aprenentatge a la formació inicial dels mestres és un projecte  educatiu interdisciplinar. Consisteix en passar 2 dies a l’alta muntanya, la Vall de Núria, 2 grups de 3r d’Educació Primària (2 torns: 14 i 15 d’octubre 2019; 21 i 22 d’octubre 2019).

El projecte té com a principal objectiu desenvolupar competències de quatre àrees del programa oficial del grau: Didàctica de les Ciències Experimentals; Aprenentatge i desenvolupament II; Educació Musical, Visual i Aprenentatge (Educació visual); i Educació Física i la seva didàctica, agafant com a eix transversal la natura com a font d’aprenentatge.

Viure dos dies en un entorn natural, aporta a l’estudiant experiències riques per a la seva formació personal, social i professional, i al professorat, poder realitzar un projecte interdisciplinar amb companys que treballen amb els mateixos estudiants. La coordinació d’aquests és imprescindible per al bon funcionament de l’activitat. S’ofereix així als estudiants un bon model de pràctica educativa que podran desenvolupar a la seva propera tasca professional.

 

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dilluns, 14 octubre, 2019. Durada: 10 min. Ref: 956.00


Art sonor

Concert de peces musicals composades pels instruments creats des de l'àrea d'educació visual Projecte Interdisciplinari entre l'àmbit de la música i l'art. Activitat en el marc de l'assignatura Educació Musical i Visual del Grau d'Educació Primària. Professores: Gemma París i Cristina González

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dilluns, 27 gener, 2020. Durada: 7 min. Ref: 854.00


Com sona l'aigua?

Com sona l’aigua? Taller-Conferència d’Aquafonia Aquafonia és una simbiosi entre l’art més efímer -la música- i dos elements universals i comuns a totes les cultures: l’aigua i la infantesa.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dilluns, 18 novembre, 2019. Durada: 95 min. Ref: 959.00


Exposició Fotogràfica: emocions en perspectiva

A partir de la visita a l'exposició Poètiques de l'emoció, al Caixaforum, hem treballat l'expressió de les emocions a partir dels llenguatges audiovisuals. Entenem que les emocions són un dels elements més importants a tenir en compte com a educadores amb infants d'educació infantil i primària, i l'Art pot ser una estratègia fantàstica per apropar-nos a les pròpies emocions i a les dels altres!

Alumnes de Llenguatges Audiovisuals i Expressió Artística del Grau en Educació Primària de la Facultat de Ciències de l’Educació. Comissaria de l’exposició: Gemma París

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimarts, 18 juny, 2019. Durada: 9 min. Ref: 936.00


Els principals reptes de l’escola catalana del segle XXI Practicum V

Presentació de treballs i exposicions amb el títol "Els principals reptes de l'escola catalana del segle XXI" a càrrec els alumnes de 4rt curs del Grau en Educació Primària dels grups 21, 31, 41 i 71

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dilluns, 6 maig, 2019. Durada: 6 min. Ref: 932.00


Making Of de fArtes "El Musical"

Making Of de l’obnra de teatre "fARTes El Musical" on sis amigues es troben de troben de nou després de deu anys per descobrir que les seves vides no son com somiaven a l'escola. Però què faran? Seure a ploar les seves penes? No és el seu estil.

Vídeo en el marc de l’assigantura Projectes Musicals en Educació Infantil (GEI) i tutoritzada per la professora Laia Viladot

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimecres, 5 juny, 2019. Durada: 6 min. Ref: 924.02


fARTes El Musical

Projectes Musicals en Educació Infantil (GEI) us presenta "fARTes El Musical". Sis amigues es troben de troben de nou després de deu anys per descobrir que les seves vides no son com somiaven a l'escola. Però què faran? Seure a plorar les seves penes? No és el seu estil.

Un musical que combina l'art, la dansa i el cant amb l'empoderament de la dona a través d'una aventura que no et pots perdre.

Dirigit per la professora Laia Viladot.

Podeu veure el vídeo del "Making Of" de l'obra en el següent enllaç.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimecres, 5 juny, 2019. Durada: 50 min. Ref: 924.00


Performances de la Transnatura

Els alumnes del grup 21 de l’assignatura “Educació musical, visual i aprenentatge” del Grau d'Educació Primària (3er Curs), us presenten les performances que han realitzat a partir dels seus treballs artístics i processos creatius, inspirats en l’experiència multidisciplinària de la Transnatura a la Vall de Núria, l'octubre del 2018.
Assignatura: Educació Musical Visual i Aprenentatge. Grau d'Educació Primària (3er Curs). Facultat de Ciències de l'Educació. UAB
Grup 21
Professora : Imma Pla ( Departament d'educació musical, visual i corporal - Unitat d'educació performativa de les arts, UAB)

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimarts, 21 maig, 2019. Durada: 16 min. Ref: 926.00


Pàgines

Campus d'excel·lència internacional U A B