Una setmana a la UAB

Obra de teatre “Una setmana a la UAB” a càrrec de les estudiants de 4rt d’Educació Infantil i en el marc de l’assignatura d’Expressió Musical en l’Educació Infantil.

Podeu veure el "making of" del vídeo en el següent enllaç.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimarts, 5 juny, 2018. Durada: 29 min. Ref: 874.02


Plantada Sant Ponç a l’hort de la facultat

El 9 de maig de 2018 varem celebrar Sant Ponç fent una plantada a l'hort de la Facultat de Ciències de l'Educació. Es tracta d'un nou espai obert a tothom on poder desenvolupar un hort cultivat amb els criteris de l'agroecologia. Es pretén que sigui una eina docent pels diferents graus de la facultat, un espai on socialitzar amb els diversos actors de la facultat tot treballant la terra, i un motor per desenvolupar projectes de transició agroecològica amb la comunitat més amplia.

Si esteu interessats en aquest espai contacteu amb Mariona.Espinet@uab.cat o visiteu https://hortdelafacultat.wordpress.com

 

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimecres, 9 maig, 2018. Durada: 4 min. Ref: 869.00


Les edats de la vida/The ages of Life

Performance amb estudiants internacionals del curs Urban Performing Arts, dirigida per Jaume Bernadet  Munné i Rita Kuan(Jin Hua) de Comediants en el marc de la UAB Barcelona Summer School.

Performance de  dramatúrgia urbana fruit del curs de recerca a partir de les experiències i la memòria de la transmissió oral de cada estudiant i del seu país d'origen (Califòrnia, Corea, Xina, Síria i Catalunya).

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dijous, 12 juliol, 2018. Durada: 33 min. Ref: 884.00


WALDEN. la Vida en los bosques. Noemí Delgado Noé

Aquest vídeo mostra uns fragments de la performance “Walden, la vida en los bosques” de Noemí Delgado. L’actriu es transforma en Henry David Thoreau (1817-1862), i ens aproxima, en forma de monòleg, a les idees d’aquest home que va ser considerat el pioner de l’ecologia i de l’ètica ambientalista. "Fuí a los bosques porque quería vivir deliberadamente, enfrentarme solo a los hechos esenciales de la vida, y para darme cuenta antes de morir que había vivido. Quería vivir con profundidad, abrir un amplio surco y arrasarlo, y llevar la vida a sus terminos inferiores." Henry D. Thoreau, en el text de Noemí Delgado. Aquesta activitat s’emmarca en el tercer curs del Grau d’Educació Primària, en l’assignatura EDUCACIÓ MUSICAL, VISUAL I APRENENTATGE (visual), i està vinculada a la Transnatura: La natura com a font d'aprenentatge per a la formació inicial dels mestres, proposta que es va realitzar el passat mes d’octubre a la Vall de Núria (estada de 2 dies) i coordinada per quatre àrees d’aprenentatge. Professors/es responsables: Imma Pla, Oriol Mora, Glòria Vives i Mar Morón (Unitat de didàctica de l’Expressió Plàstica).

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dijous, 20 febrer, 2020. Durada: 2 min. Ref: 973.00


Camuflades, disfressades, novel·lades. Silenciades

La Facultat de Filosofia i Lletres va preparar un espectacle músicoliterari obert a tota la UAB amb motiu de l’inici de la docència del segon semestre i, alhora, per celebrar anticipadament el dia 8 de març. És un acte doblement simbòlic: refermar-nos en l’objectiu d’aconseguir la presencialitat plena a la UAB i a la Facultat; i retre homenatge a les dones del món de les humanitats, les arts i les ciències socials, que han estat silenciades d’una o altra manera al llarg de la història. Es tracta d’un passeig -il·lustrat amb textos i música- per la vida i l’obra de vint dones relacionades amb les arts, la música, la dansa, la literatura, la geografia, l’antropologia la importància de les quals ha estat minoritzada fins als nostres dies. La intenció és donar a conèixer o posar en el lloc que mereixen dones absolutament desconegudes; dones conegudes, però obliterades; dones de primera fila, però que foren situades a segona fila pels seus companys de professió; dones conegudes, però que es van haver de camuflar rere un pseudònim per poder desenvolupar la seva vocació; dones re-descobertes les darreres dècades, etc. No en diem cap nom per mantenir l’efecte sorpresa. L’acte compta amb la col·laboració d’estudiants, professorat i PAS, que llegiran diversos textos.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dilluns, 22 febrer, 2021. Durada: 61 min. Ref: 1003.00


Concert de Santa Cecília 1997

Concert a càrrec dels estudiants del darrer curs de la diplomatura d'Educació Musical de la Facultat de Ciències de l'Educació.

Autor: SAE Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dimecres, 19 novembre, 1997. Durada: 80 min. Ref: 8.01


Concert de Santa Cecília 2010

Concert realitzat pels alumnes de l'especialitat d'Educació Musical de la Facultat de Ciències de l'Educació.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dijous, 18 novembre, 2010. Durada: 40 min. Ref: 472.00


Accions de carrer 2010

Espectacle ofert per l’assignatura d’Expressió Corporal III. Representacions de l’alumnat d’aquesta matèria que representen, al carrer, diverses accions on es barregen la música, la dansa i l'espectacle.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dijous, 27 maig, 2010. Durada: 61 min. Ref: 455.00


Ara MEF que mai

Ara MEF que mai és el títol del darrer espectacle dels alumnes d'Expressió Corporal III dirigit pels professors Joan Serra i Spei Macià. Amb aquesta edició es tanca el cicle d'espectacles anual d'aquesta assignatura.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dilluns, 23 maig, 2011. Durada: 55 min. Ref: 484.00


El ratolí electrònic

El cor està format pels estudiants de 3r curs d'Educació Musical i d'Educació Primària. La direcció i l'acompanyament instrumental a càrrec dels estudiants d'Educació Musical i els actors i la narració a càrrec dels estudiants d'Educació Primària. Text de Jesús Nieto i música de Ricard Gimeno.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació.
Data:
dijous, 24 maig, 2007. Durada: 37 min. Ref: 351.00


Pàgines

Campus d'excel·lència internacional U A B