Com lliurar

El DDD és una plataforma de difusió de l'activitat acadèmica, investigadora i institucional de la universitat i està oberta a tots els membres de la comunitat universitària UAB.

Vosaltres mateixos podeu lliurar el text complet dels documents dels quals sou autors a través de dues vies:

  • Des del vostre currículum a Ein@ (de moment només per a articles de revista)
 ImgDau1

Identifiqueu-vos amb el vostre NIU i contrasenya

   
 ImgDau2

Un cop sou al vostre currículum, cliqueu el botó Puja fitxer que trobareu al costat de les referències. Actualment només està disponible per a articles publicats en revistes, no per altres tipus de documents (ponències, llibres, etc.)
ImgPujarFitxerEina

Adjunteu el fitxer del text complet de l'article i ompliu els camps del formulari. La biblioteca revisarà el procés abans de dipositar el document definitivament.

   
 ImgDau3

Quan hagi finalitzat el procés de revisió per part de la biblioteca i el document estigui disponible al dipòsit, l'enllaç al text complet apareixerà al vostre currículum.
ImgTextCompletEina

  • Des dels formularis d’autoarxiu del DDD
 ImgDau1

Identifiqueu-vos amb les vostres dades: correu institucional i contrasenya des de la pàgina inicial. Cal estar donat d'alta al DDD amb un correu autoritzat de la UAB: @uab.cat, @cresa.uab.cat, @crm.cat, @icn.cat, @ifae.cat, @mat.uab.cat, @ced.uab.cat, i els mateixos dominis de correu canviant .cat per .es.

 ImgComLliurarIdentificacio

   
 ImgDau2

Cliqueu l’opció Lliura del menú superior de la pàgina inicial (ddd.uab.cat).

ImgComLliurarMenu

   
 ImgDau3

Escolliu el formulari corresponent al tipus de document que voleu dipositar.

ImgComLliurarFormularis

 

 

 

Empleneu el formulari i la biblioteca revisarà el procés abans de dipositar definitivament el document. Rebreu un avís quan el document estigui disponible al dipòsit.

 

Us podeu posar en contacte amb la vostra Biblioteca de referència si teniu dubtes, suggeriments o comentaris, o directament amb nosaltres a l’adreça de correu ddd.bib@uab.cat

En el cas de voler dipositar la vostra tesi doctoral al DDD us heu d'adreçar directament a l'Escola de Doctorat. Les tesis es dipositen al TDX, (Tesis Doctorals en Xarxa) des d'on entren automàticament a formar part de la col·lecció de Tesis del DDD.

Podeu conèixer més detalls i avantatges sobre la publicació en accés obert a través de la nostra web.

Campus d'excel·lència internacional U A B