Skip to Content
Universitat Autònoma de Barcelona

Servei d'audiovisuals
ATENCIÓ!!!

Estem migrant els nostres vídeos a una nova plataforma streaming. És possible que alguns vídeos no estiguin disponibles de forma temporal o triguin força en connectar.
Disculpeu les possibles molèsties.

Racons: Maria Villanueva Vídeo promocional del Grau de Pedagogia Racons: Carme Àngel

Autoretrat amb 60 segons d'imatges i composició musical pròpia. GRUP 1 Anticonferència Paraparèmica De la vivencia al aprendizaje. La escucha de una maestra a niños i niñas


Homenatge al professor Joan Serra amb data 7 de març de 2014.

Inauguració del curs acadèmic 2013-2014 amb data 8 d'octubre de 2013.

Com treballem des de les famílies per reduir els efectes de la crisi a les escoles amb data 22 de gener de 2014.

Innovació didàctica. Taller d’invents amb data 11 de febrer de 2014.

Fotografia contemporània i valors amb data 13 de gener de 2014.

Inauguració dels Màsters 2013-2014 amb data 7 d'octubre de 2013.


www.lavanguardia.com - 4 de maig de 2013 - La Generalitat reduirà les places de magisteri

La Conselleria d’Ensenyament i la secretaria d’Universitats reduiran en un 20% les places de nou ingrés a les facultats d’educació, amb la intenció de millorar el nivell dels mestres. L’altre objectiu de aquesta mida és pujar la nota de tall dels estudiants d’aquesta rama. L’acord també prevé la creació de plans piloto d’innovació a les facultats, que rebran uns diners extra de la Generalitat si l’apliquen.

http://www.lavanguardia.com/20130604/54374660484/la-generalitat-reducira-un-20-las-plazas-de-magisterio.html


www.324.cat - 29 de maig de 2013 - Wert dubta que l’Estatut pugui blindar l’ensenyament català davant la LOMCE

El ministre d’Educació, José Ignacio Wert, posa en qüestió que l’Estatut de Catalunya pugui blindar l’ús del català com a llengua vehicular davant l’aplicació de la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE). Wert diu que vol estudiar la proposta de la cimera que es va celebrar entre el govern català, partits i sector educatiu, tot i que ha tornat a defensar els valors de l’equitat i l’esforç i la reducció de l’atur juvenil que, diu, representa la nova llei d’educació.

http://www.324.cat/noticia/2125456/politica/Wert-dubta-que-lEstatut-pugui-blindar-lensenyament-catala-davant-de-laplicacio-de-la-seva-llei-deducacio


www.elperiodico.com - 17 de maig de 2013 - Els estudiants tancats abandonen el rectorat de la UAB

El grup d’estudiants que ocupava el rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona des de fa un mes ha abandonat el seu tancament el divendres a migdia, després de que el rector, Ferran Sancho, amenaçara amb demanar ajuda als Mossos d’Esquadra. Les mobilitzacions continuaran per altres vies, ja que els estudiants consideren que el diàleg amb la UAB esta “esgotat”.

http://www.ara.cat/societat/Irene-Rigau-descarta-retallades-lensenyament_0_909509210.html


www.ara.cat - 13 de maig de 2013 - Els alumnes de Batxillerat podran fer assignatures de modalitat i optatives a distància.

El Departament d’Ensenyament confia que almenys un 10% dels instituts públics s’apuntin a aquesta modalitat el curs que ve, que combina classes presencials al centren amb assignatures fetes a través de l’ Institut Obert de Catalunya.

http://www.324.cat/noticia/2115052/catalunya/Ensenyament-presenta-un-sistema-per-combinar-laprenentatge-presencial-amb-lensenyament-a-distancia-al-Batxillerat


www.eldiario.es - 9 de maig de 2013 - El govern ajorna l'aprovació de la llei d'educació del ministre Wert

El govern de Mariano Rajoy ha decidit ajornar l'aprovació de la llei d'educació promoguda pel ministre José Ignacio Wert. Aquest ajornament arriba després d'una jornada de vaga i manifestacions en què milers de persones han protestat als carrers contra les retallades i contra la modificació legislativa. El Partit Popular ha reconegut que la manca de consens al voltant de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) estan darrere d'aquesta decisió.

http://www.eldiario.es/sociedad/Gobierno-Wert-evitar-estallido-social_0_130537794.html


www.elperiodico.cat - 2 de maig de 2013 - Els directors podran escollir els professors a partir del 2014

Amb el nou decret els directors determinaran quins especialistes necessita el centre i participaran en la seva selecció. La nova normativa ha rebut el rebuig dels sindicats, que temen que doni lloc a arbitrarietats, ja que el director podrà escollir fins a la meitat dels professors d’una escola. Els professors seran seleccionats en funció de si el seu perfil s’adequa o no a les necessitats i al projecte pedagògic del centre.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/educacio/els-directors-podran-elegir-els-professors-partir-del-2014-2379855


 

Veure totes les notícies anteriors.

This web site belongs to Pàgines de la UAB and is developed in Drupal
Developed by APSI - UAB
© 2014 Universitat Autònoma de Barcelona - All rights reserved